B&B De Stadsboerderij

B&B de Stadsboerderij

B&B De Stadsboerderij

B&B De Stadsboerderij

WE VINDEN HET HIER GEWELDIG, JIJ OOK!

Welkom in onze B&B.

ONS VERHAAL

Bed & Breakfast De Stadsboerderij is in juli 2022 overgenomen door Lee en Jeroen Bots. Zij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zorgen voor een aangenaam verblijf in Kampen.

Lee
Geboren op het platteland in Sisaket, Thailand, verhuisde Lee op zeer jonge leeftijd naar Bangkok, waar ze op 20-jarige leeftijd, na een korte baan als verkoopster, haar eigen winkel opende, die ze meer dan 25 jaar heeft gerund.
Lee is lief (zegt Jeroen) en kan heerlijk Thais koken (zegt Jeroen).

Jeroen
Geboren in Bemmel maar opgegroeid in Breda, begon Jeroen ook al op jonge leeftijd voor zichzelf, eerst in de grafische industrie en later in de uitgeverij. Jeroen is ongeduldig (zegt Lee) en zijn hobby (sport zegt hij zelf) is biljarten*.

Lee & Jeroen
Na een langeafstandsrelatie van enkele jaren zijn ze in 2018 getrouwd; in januari van dat jaar voor Boeddha en in april van datzelfde jaar voor Nederlands recht.
Ze woonden graag samen in Breda, maar na de pensionering van Jeroen groeide het verlangen om samen iets te doen. Na lang zoeken en overleggen is bed & breakfast De Stadsboerderij in Hanzestad Kampen in juli 2022 overgenomen.

*De Stadsboerderij heeft ook een carambolebiljart, dus als u wilt biljarten met de gastheer behoort dat wellicht tot de mogelijkheden.

IN CONTACT KOMEN

Bel ons.

+31 6 45 314 453

Stuur ons een e-mail

info@stadsboerderij.nl

Kom langs en praat

Groenestraat 148 8261 VL Kampen